Információk Németországi Beutazáshoz

Nagyon sokan érdeklődtök, hogy jelenleg mi a feltétele Németországba való beutazásnak, próbálunk itt mindent összefoglalni és segíteni.

📍Magyarország teljes területe rizikófaktornak minősül így mindenkinek bejelentkezési kötelezettsége van aki Németország területére kíván beutazni. Itt megtalálható a városhoz tartozó egészségügyi hivatal elérhetősége ahol jelentkezni kell (https://tools.rki.de/plztool/)

📍A bejelentést előzetesen digitális formában (https://www.einreiseanmeldung.de/#/) vagy amennyiben ez valamilyen okból nem lehetséges a megfelelő formanyomtatványt kitöltve kell utazni és ezt felmutatni ellenőrzés esetén a hatóságok felé. Ebben természetesen segítünk és buszjáratainkon is kitölthető, de kérünk mindenkit, hogy amennyiben teheti regisztráljon.

📍Nagyon fontos, hogy az oldalon csak Angol vagy Német nyelven lehet Magyarországot kiválasztani, tehát “Hungary” vagy “Ungarn” kifejezés fog működni.

📍A 10 napos házikarantént leghamarabb a beutazást követő 5. napon egy negatív teszt ellenében ki lehet váltani.

Kérjük munkatársainknak mindenki mutassa be utazás előtt a fenti címről kapott igazolását vagy ha nincs akkor a buszjáraton töltsön ki egy ilyen dokumentumot, ezt ellenőrizni fogják munkatársaink a pénzbüntetések elkerülése végett.


Továbbra is rendszeresen közlekedünk. Bármi egyéb kérdés esetén állunk rendelkezésre 🙂

📫info@koncztrans.com
☎️+3670 401 8533


Köszönjük,

KONCZ Nemzetközi Személyszállítás