Információk Németországi Beutazáshoz

Nagyon sok érdeklődést kapunk, hogy jelenleg mi a feltétele Németországba való beutazásnak, próbálunk itt mindent összefoglalni és segíteni. Továbbra is rendszeresen utazunk minden héten.

Járataink minden héten rendszeresen közlekednek Budapest – Ausztria és Németország között.

Indulás Magyarországról reggel 8.45 kor

SZERDA – CSÜTÖRTÖK – VASÁRNAP

Indulás Németországból, Ausztriából délután

HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK és PÉNTEK

HelyfoglalásMenetrendÁrakCsomagszállítás

🇩🇪Németországba való beutazás

  • Magyarország teljes területe rizikófaktornak minősül így mindenkinek bejelentkezési kötelezettsége van aki Németország területére kíván beutazni. Itt megtalálható a városhoz tartozó egészségügyi hivatal elérhetősége ahol jelentkezni kell (https://tools.rki.de/plztool/)
  • A bejelentést előzetesen digitális formában (https://www.einreiseanmeldung.de/#/) vagy amennyiben ez valamilyen okból nem lehetséges a megfelelő formanyomtatványt kitöltve kell utazni és ezt felmutatni ellenőrzés esetén a hatóságok felé. Ebben természetesen segítünk és buszjáratainkon is kitölthető, de kérünk mindenkit, hogy amennyiben teheti regisztráljon.
  • Nagyon fontos, hogy az oldalon csak Angol vagy Német nyelven lehet Magyarországot kiválasztani, tehát “Hungary” vagy “Ungarn” kifejezés fog működni.
  • A 10 napos házikarantént leghamarabb a beutazást követő 5. napon egy negatív teszt ellenében ki lehet váltani.
  • 2021.03.07-től 48 óránál nem régebbi negatív teszt.

Kérjük munkatársainknak mindenki mutassa be utazás előtt a fenti címről kapott igazolását vagy ha nincs akkor a buszjáraton töltsön ki egy ilyen dokumentumot, ezt ellenőrizni fogják munkatársaink a pénzbüntetések elkerülése végett.

🇭🇺Magyarországra való beutazás

  • 2021.03.08-tól bejelentett változások NEM változtatnak semmin, minden marad úgy ahogy előtte is.
  • Magyarországra Németországi munkaszerződéssel (Üzleti utazásnak minősül) továbbra is karantén mentesen lehet beutazni.
  • Nem kérnek a határon se tesztet se egyéb regisztrációt. Szúrópróbaszerűen ellenőrzik a határátkelőket.

Bármi egyéb kérdés esetén állunk rendelkezésre!