Koncz Trans logo Németh Eurotrans Kft. logo

Hétfőtől vasárnapig 8:00 és 21:00 között(+36-70) 401 8533

Koncz Trans main image

Kérdések

Van lehetőségem háztól-házig utazni?

Igen, lehetséges. Németországon belül mindenkit pontos címen veszünk fel illetve teszünk ki. Magyarországon pedig van lehetőség házig illetve háztól utazni az M1-es autópálya útvonalán (15-20km-es körzeten belül) vagy Budapesten belül. Előre egyeztetés mindenképp szükséges valamint munkatársunk felárat számolhat érte.

Mikor kell fizetnem az útiköltséget, és hogyan?

Fizethet banki átutalással előre (10% kedvezményt biztosítunk forintos átutalás esetén!) vagy személyesen beszálláskor a sofőrnél. Útiköltségét fizetheti Forintban vagy Euróban. (OTP Középárfolyam szerint számolunk Forintos fizetés esetén.)

Előre utaltam az útiköltséget, de nem tudok utazni. Visszakaphatom a befizetett összeget?

Amennyiben reális idővel utazás előtt szól, hogy mégsem tud utazni akkor természetesen igen. Utazás előtti 1-2 napban a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszatéríteni.

Van lehetőségem számlát kérni az utazásomról?

Természetesen igen, de kérjük előre jelezni, ellenkező esetben csak nyugtát állítunk ki az utazásról.

Utazhat velem a házi kedvencem?

Igen utazhat. De ennek alap feltétele, hogy a házi kedvenc rendelkezzen megfelelő papírokkal, illetve szállító box álljon rendelkezésre (ezt sajnos nem tudjuk biztosítani) valamint utasaink érdekében kizárólag kis termetű állat szállítására van lehetőség. (Kutya, cica, stb.) Ennek 20€ többletköltsége van.

Kiskorúval utaznék, kaphatunk kedvezményt?

6. életévét be nem töltött gyermek útiköltségéből 10€ kedvezményt biztosítunk. Kis gyermek esetén ülésmagasítót is tudunk biztosítani, de babák/kicsi gyermekek részére a gyermekülésről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

Kiskorú gyermek utazhat szülői felügyelet nélkül?

Amennyiben rendelkezik a szülő által aláírt nyilatkozattal, mely tartalmazza, hogy a szülő hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek a Koncz Nemzetközi Személyszállítással külföldre utazzon. 10 év alatti gyermekeket sajnos szülői felügyelet nélkül nem tudunk szállítani.

Kerékpár szállítása megoldható?

Amennyiben a kerékpár szétszedhető és tulajdonosa gondoskodik arról, hogy a többi utas csomagját ne piszkolja össze. Kérjük gondoskodjon a tisztaságáról. Munkatársunk felárat számol fel kerékpár szállításért.

Utazás közben dohányozni és alkoholt fogyasztani tilos

Szigorúan tilos dohányozni és alkoholt fogyasztani buszainkon illetve megkérnénk minden kedves utast, hogy ne ittas állapotban érkezzen az utazás helyszínére, ellenkező esetben sajnos nem áll módunkban teljesíteni a fuvart részére.  Dohányzásra mindenkinek lesz lehetősége utazás közben a pihenőhelyeken.

Amennyiben felmerült olyan kérdése amelyre nem talált választ, kérjük lépjen velünk kapcsolatba állunk rendelkezésére. Vagy küldjön nekünk üzenetet. (24 órán belül munkatársunk választ ad kérdésére.) Ezt megteheti a Kapcsolat menüpont alatt.