Koncz Trans logo

Hétfőtől vasárnapig 8:00 és 21:00 között(+36-70) 401 8533

Koncz Trans main image

Szolgáltatások

Csomagszállítás

A nagy érdeklődésre való tekintettel elkezdtük legújabb tevékenységünket a Nemzetközi Csomagszállítást is. Hasonlóan precízen mint ahogy azt már megszokhatták. Cégünk 10 éve van a piacon Nemzetközi Személyszállításban, volt már rá példa, hogy szállítottunk csomagokat de direkt külön még nem foglalkoztunk vele. A megnövekedett igények miatt viszont úgy láttuk, hogy itt az ideje.

Csomagszállítás, main image

Dolgozói személyszállítás

A mai világban a cégeknek az egyik legnagyobb problémája a munkaerő megtartása. Biztosan számos cég gondolja úgy, hogy a dolgozók különjárati buszoztatásával egy plusz terhet vesz a nyakába, de valójában ez egy nagyon praktikus megoldás a dolgozók megtartásában és garantáljuk hogy cégének ez semmilyen plusz munkával nem jár sőt:

Dolgozói személyszállítás, main image

Reptéri transzfer

Amennyiben reptéri transzferre van szüksége a legjobb helyen jár, legyen szó akár a Bécsi repülőtérről akár a Pozsonyiról vagy Budapesti reptérről mi minden esetben állunk rendelkezésére.

Reptéri transzfer, main image

Különjáratok

Cégünk vállalja kisebb nagyobb csoportok szállítását külön alkalmakkor legyen szó akár belföldi akár nemzetközi utazásról.

Különjáratok, main image