Koncz Trans logo Németh Eurotrans Kft. logo

Hétfőtől vasárnapig 8:00 és 21:00 között(+36-70) 401 8533

Koncz Trans main image

Csomagszállítás

A nagy érdeklődésre való tekintettel elkezdtük legújabb tevékenységünket a Nemzetközi Csomagszállítást is. Hasonlóan precízen mint ahogy azt már megszokhatták. Cégünk 10 éve van a piacon Nemzetközi Személyszállításban, volt már rá példa, hogy szállítottunk csomagokat de direkt külön még nem foglalkoztunk vele. A megnövekedett igények miatt viszont úgy láttuk, hogy itt az ideje.

Amit tudni kell róla:

Budapesten, Pest megyében illetve az M1 autópálya 30km-es vonzáskörzetében pontos címre megyünk a csomagért illetve pontos címre is visszük. Önnek így NEM kell eljönnie egy találkozó pontra, hogy átvegye vagy feladja a csomagját ezt bízza ránk.

Ausztriába illetve Németországba minden esetben pontos címre illetve pontos címről vesszük fel a csomagokat.

Milyen fajta csomagokat küldhetek a KONCZ Nemzetközi Személyszállítással?

Szinte bármilyet. A kisebb csomagtól kezdve a nagyobbig. Legyen szó akár egy levélről, vagy kerékpárról – keressenek minket bizalommal.

Minden esetben személyre szabott egyedi árajánlatot készítünk önöknek. Buszjáratainkhoz hasonlóan Németország irányába Szerda, Csütörtök és Vasárnap indulunk, vissza Magyarországra Hétfő, Csütörtök és Pénteki napokon. A feladott csomagok ezeken a napokon vagy legkésőbb másnap megérkeznek épségben.

Kérjen ajánlatot még ma!