Koncz Trans logo Németh Eurotrans Kft. logo

Hétfőtől vasárnapig 8:00 és 21:00 között(+36-70) 401 8533

Koncz Trans main image

Szeptember 1. után is közlekedünk!

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy Szeptember 1. után is közlekedünk. Akinek volt foglalása és ebben a formában nem kíván utazni, kérjük jelezze felénk. Az előre fizetett utak esetében, vagy kérheti az utazás időpontjának módosítását vagy természetesen vissza utaljuk a teljes összeget.

– Továbbra is rendszeresen fogunk közlekedni Budapest, Ausztria és Németország között, de csökkentett számmal indítjuk a buszainkat ezért szeretnénk mindenkit megkérni, hogy időben foglalja le a helyét.

– Budapestről Németország irányába marad a Szerda, Csütörtök és Vasárnapi indulás. Németországból Budapest irányába jelenleg a Keddi napot töröljük. (Azonnal visszaállítjuk amint eltörlik a korlátozásokat)

– Buszainkat jelenleg is minden utazás után alaposan fertőtlenítünk az utasaink biztonsága és saját biztonságunk érdekében. Természetesen akinek nincs továbbra is tudunk maszkot biztosítani illetve kézfertőtlenítő szerek is elérhetőek a sofőröknél.

– Áraink változatlanok maradnak.


Magyarországi beléptetés során számítani kell a 2 hetes házi karantén elrendelésére. Személyes tapasztalatainkat megosztjuk utasainkkal.

UPDATE:

– Munkaszerződés, személyi igazolvány, lakcímet igazoló dokumentum mindenkinél legyen, tapasztalataink szerint ennek birtokában elkerülhető a 2 hetes házikarantén a legtöbb esetben.


– Külföldi állampolgár jelenleg Magyarország területére nem léphet be.

– Németország továbbra sem kér semmit, de szeretnénk mindenkit kérni, hogy munkaszerződést és lakcímet igazoló dokumentum mindenkinél legyen.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdésük lenne, forduljanak hozzánk bizalommal és keressenek minket az elérhetőségeink egyikén.